Retourneren
Het kan wel eens voorkomen dat het gewenste item niet aan je wensen voldoet. Om het artikelen te kunnen retourneren zijn de volgende stappen belangrijk:

  1. Controleer eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren:
    1. Retourneren binnen 14 dagen
    2. De artikelen dienen ongedragen te zijn, artikelen met make up vlekken nemen wij niet terug.
    3. Accessoires zoals oorbellen, kettingen, tassen etc. kunnen niet geretourneerd worden
  2. Voldoe je aan de voorwaarden? Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@sibin.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en reden van retour.
  3. Vervolgens kun je de retour terug sturen naar onderstaand adres in  Amsterdam. Zodra we jouw pakket hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 7 dagen naar je terug.

Voldoe je niet aan de voorwaarden? Dan kunnen wij helaas niets voor je betekenen.

Ruilen

Wil je jouw product ruilen voor een andere maat? Dan is dat geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@sibin.nl en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in  Amsterdam.

SIBIN
Van Woustraat 52
1073 LM Amsterdam

Product beschadigd
Wat ontzettend vervelend! Maak hier gelijk een melding van door een e-mail te sturen naar info@sibin.nl Vermeld hierin je ordernummer, de productnaam en stuur een foto van je klacht mee. Wij zullen zo snel mogelijk met een passende oplossing komen.

Garantievoorwaarden en garantietermijn
SIBIN  hanteert een garantietermijn tot 30 dagen na ontvangst van het product.